hek verboden toegang

Coachprogramma gevoelens uiten

Ben jij een binnenvetter? Of zeggen anderen soms dat jij een binnenvetter bent? Pieker jij veel en vind je het moeilijk te praten over je gevoelens en gedachten? Zou je willen dat je jezelf wat meer openstelt? Vind jij het lastig je gevoelens te benoemen? Of ben jij misschien bang om je kwetsbaar op te stellen? Bang dat mensen je zullen veroordelen of afwijzen? Of wil je juist leren om je gevoelens eerder en op een goede manier te uiten?

Herken jij jezelf? Zo ja, dan is dit coachprogramma wellicht iets voor jou!

Coaching voor binnenvetters

Klik op onderstaande afbeelding en scroll naar beneden voor een korte presentatie


Met je gevoel naar buiten

Samen met een lifecoach/wandelcoach ga je een-op-een aan de slag met jouw gevoel. Al wandelend in de natuur of het park om de hoek, ga ik je helpen om jouw gevoelens te leren herkennen, begrijpen, benoemen, toelaten en ervaren, uiten en reguleren. 

In tegenstelling tot veel andere coachprogramma’s ligt de inhoud van dit programma niet vast. Dit coachprogramma is maatwerk en wordt volledig afgestemd op dat wat jij nodig hebt om jezelf te ontwikkelen. Tijdens de intake en gedurende het coachtraject, bepalen we samen waar jij behoefte aan hebt en maken we een keuze uit de verschillende werkvormen die ik je kan aanbieden.

Kom fysiek en mentaal in beweging!

Contact met je binnenste

Om je gevoel te ontwikkelen, is het belangrijk om vaker stil te staan bij jezelf. Als jouw coach ga ik je helpen om écht contact te maken met je binnenste, met jouw gedachten en gevoelens. En met woorden die daarbij horen. 

Daarnaast maakt het buiten zijn, de beweging, de rust en ruimte, het voor veel mensen vaak makkelijker om iets te verwoorden en/of te doorvoelen. 

Al wandelend benoem je vaak als vanzelf de elementen in de natuur die op je pad komen en die jouw verhaal al snel op datgene brengt, waar jij het moeilijk mee hebt.

Tijdens de coaching wordt de symboliek van de natuur voortdurend gebruikt. Zowel de client als de coach, worden hierdoor extra geïnspireerd. 

Jouw coach

Als coach ben ik iemand die in jouw leven een tijdje met je meeloopt, eigenlijk een soort reisgenoot. Iemand die naast je loopt en je vergezelt op jouw weg. 

Mijn grondhouding: 

Gelijkwaardigheid – Warmte en respect – Rust, ruimte veiligheid en openheid – liefdevolle verbinding – Alertheid, aandacht en waarnemen zonder te oordelen – Intuïtief zijn en handelen – Out-of-the-box denken, vrij voelen, creativiteit – Humor en speelsheid.

Dat coaching in de buitenlucht écht van toegevoegede waarde is, is niet alleen mijn persoonlijke ervaring, maar zie ik dagelijks terug in mijn coachpraktijk.

Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om je emotionele vaardigheden te ontwikkelen. Graag deel ik met jouw mijn kennis en ervaring.

Ben je benieuwd naar mijn verhaal? Ik heb meerdere blogs geschreven rondom het thema gevoelens uiten:

Kosten:

✅ Bepaal zelf hoeveel sessies jij nodig hebt

Bij dit coachprogramma zit je nergens aan vast, jij bepaalt zelf de duur van het traject. Wil jij je niet gelijk vastleggen op een veel te lang en veel te duur programma van een half jaar of zelfs een jaar? Dan ben je bij Coaching in Green aan het juiste adres. Bij ons kan je per sessie betalen, of per set van 5 sessies (10% korting). Zie onze tarieven voor meer informatie. 

Laten we samen kijken hoe ik je verder kan helpen; zet vandaag die eerste stap!

Ik nodig je graag uit voor een gratis en vrijblijvende kennismakingswandeling.

Zet vandaag die eerste stap!
👣
GRATIS KENNISMAKING

Chat openen
1
💬 Vragen?
Scan de code
Hallo 👋,
Hoe kan ik je helpen?