Coachprogramma ‘Vergroot je zelfkennis’

Hoe goed ken jij jezelf?

Niet altijd loopt alles zoals je zou willen. Misschien ervaar je problemen in je werk of privéleven, die je belemmeren om gelukkig te zijn. Met het coachprogramma ‘Vergroot je zelfkennis’ ontdek jij waar je kunt beginnen om deze problemen op te lossen. Het is de basis voor persoonlijke groei.

Wie zichzelf kent, weet welke richting hij op wil, wat zijn sterke en zwakken punten zijn, wat hij belangrijk vindt (en wat niet) en kent zijn blinde vlekken.

Zelfkennis begint bij zelfreflectie, nadenken over jezelf. Zelfreflectie is het overdenken van de eigen gedachten, gevoelens, gedrag en het gevolg daarvan, met als doel je zelfkennis te vergroten en situaties in de toekomst effectiever te hanteren.

Vergroot je zelfkennis als basis voor persoonlijke groei

Klik op onderstaand afbeelding en scroll naar beneden voor een korte presentatie

Zelfkennis versus zelfvertrouwen

Er ligt een duidelijke relatie tussen zelfkennis en zelfvertrouwen. Hoe kun je immers zelfvertrouwen krijgen zonder dat je jezelf kent? En hoe zou je je zelfverzekerd moeten voelen zonder dat je goed weet wie je bent?

Conclusie: een gebrek aan zelfkennis bevordert onzekerheid. Datzelfde geldt ook voor de relatie met zelfacceptatie en zelfwaardering. Want, hoe zou je jezelf kunnen accepteren/waarderen wanneer je onvoldoende weet wie je bent? Dat gaat immers niet!

Voor wie is het?

 • Voel jij je vaak onzeker? Of heb jij moeite om jezelf te durven zijn?
 • Voel jij je onvoldoende gezien, gehoord en/of gewaardeerd?
 • Sta jij voor een lastige keuze of op een keerpunt in je werk of leven?
 • Ben jij toe aan heroriëntatie v.w.b. loopbaan of op persoonlijk vlak?
 • Heb jij last van langdurige en overmatige stress?

Herken jij jezelf?

Zo ja, dan is het coachprogramma ‘Vergroot je zelfkennis’ wellicht iets voor jou!
Samen een lifecoach/wandelcoach ga je een-op-een aan de slag om jouw zelfkennis te vergroten.
Al wandelend in de natuur of het park om de hoek ga ik je begeleiden bij deze spannende zoektocht naar jezelf.

Wat leer je?

In tegenstelling tot veel andere coachprogramma’s, ligt de inhoud van dit programma niet vast. Dit coachprogramma is maatwerk en wordt volledig afgestemd op dat wat jij nodig hebt om jezelf te ontwikkelen. Tijdens de intake en gedurende het coachtraject, bepalen we samen waar jij behoefte aan hebt en maken we een keuze uit de verschillende werkvormen die ik je kan aanbieden.

Dit coachprogramma geeft je o.a. inzicht in:

 • Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?
 • Jouw kwaliteiten en je valkuilen
 • Jouw kernwaarden (dat wat jij belangrijk vindt)
 • Hoe jij jezelf ziet – Hoe anderen jou zien
 • Jouw behoeften en verlangens
 • Jouw visie, passie, missie
 • Handvatten voor zelfreflectie (inzicht in eigen gedachten, gevoelens, gedrag en het gevolg ervan)
 • iets anders waar jij behoefte aan hebt

Jouw coach

Als coach ben ik iemand die in jouw leven een tijdje met je meeloopt, eigenlijk een soort reisgenoot. Iemand die naast je loopt en je vergezelt op jouw weg. 

Mijn grondhouding: 

Gelijkwaardigheid – Warmte en respect – Rust, ruimte veiligheid en openheid – liefdevolle verbinding – Alertheid, aandacht en waarnemen zonder te oordelen – Intuïtief zijn en handelen – Out-of-the-box denken, vrij voelen, creativiteit – Humor en speelsheid.

Dat coaching in de buitenlucht écht van toegevoegede waarde is, is niet alleen mijn persoonlijke ervaring, maar zie ik dagelijks terug in mijn coachpraktijk. Het buiten zijn, de beweging, de rust en ruimte, maakt het voor veel mensen makkelijker om eerlijk naar jezelf te kijken. Je zult verrast zijn hoe snel en gemakkelijk er diepgaande inzichten kunnen ontstaan tijdens de wandelcoaching.

Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om je zelfkennis te vergroten. Graag deel ik met jou mijn kennis en ervaring.
Ben je benieuwd naar mijn verhaal? Ik heb meerdere blogs geschreven rondom het thema zelfkennis.

Kosten: 

✅ Bepaal zelf hoeveel sessies jij nodig hebt

Bij dit coachprogramma zit je nergens aan vast, jij bepaalt zelf de duur van het traject. Wil jij je niet gelijk vastleggen op een veel te lang en veel te duur programma van een half jaar of zelfs een jaar? Dan ben je bij Coaching in Green aan het juiste adres. Bij ons kan per sessie betalen, of per set van 5 sessies (10% korting). Zie onze tarieven voor meer informatie. 

Laten we samen kijken hoe ik je verder kan helpen; zet vandaag die eerste stap!

Ik nodig je graag uit voor een gratis en vrijblijvende kennismakingswandeling. 

Zet vandaag die eerste stap!
👣
GRATIS KENNISMAKING

Chat openen
1
💬 Vragen?
Scan de code
Hallo 👋,
Hoe kan ik je helpen?