groepje mussen op een tak - staan symbool voor maak stress bespreekbaar

Ervaringen

Nepreviews? Dit is wat Coaching in Green ertegen doet: Coaching in Green streeft al jaren naar betrouwbare reviews op haar website. Naar aanleiding van het feit dat het kabinet nepreviews wil aanpakken (nieuwe wetgeving per 28/5/22) geven wij graag extra transparantie over onze manier van het verzamelen van reviews en de waarborging van de betrouwbaarheid van deze reviews. Deze reviews/ervaringen worden stuk voor stuk door ons gelezen en handmatig beoordeeld. Allereerst kijken we of de review van toegevoegde waarde is en of er geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in staat. Deze reviews/ervaringen, zowel positief als negatief, worden letterlijk 1-op-1 overgenomen van het evaluatieformulier dat elke klant ontvangt na afloop van het coachtraject. En worden vervolgens (ongecensureerd) op de website overgenomen. Het betreft een digitaal evaluatieformulier van ‘SmartSurvey’. Een valse review is niet mogelijk, omdat alleen de betreffende klant een link krijgt naar het digitale evaluatieformulier. Het is aan de klant of deze met zijn/haar volledig naam, voornaam of initialen ondertekent (privacy). Soms gebruik ik een deel van de aanbeveling nog voor een berichtje op mijn Social media (Facebook, LinkedIn, Instagram). Zoals gezegd doen we er alles aan om nepreviews te voorkomen. Maar zie jij als bezoeker een review die je niet helemaal vertrouwt? Laat het ons dan weten, zodat wij zo snel mogelijk actie kunnen ondernemen. Je kunt ons mailen op info@coachingingreen.nl.

Lees hier de ervaringen van klanten:

“Ester is een prettig persoon om de coaching bij te doen. Ze heeft kennis van zaken en heeft mij goed geholpen met de problemen waar ik veel te lang mee liep te worstelen. Ik heb genoeg inzichten gekregen om dit toe te gaan passen in de toekomst.
Een extra pluspunt is dat de coaching buiten in de natuur is. Dit zorgt voor ontspanning, afleiding als je even goed moet nadenken, gewoon een relaxed gevoel. Dit is een stuk beter dan op een stoel in een kantoor zitten. Al met al is het een goed traject geweest!”

Barry

12-10-2022

“Ester heeft mij ontzettend goed geholpen om van mijn burn-out klachten af te komen, maar nog veel belangrijker, om ze ook in de toekomst te voorkomen. Door de vele praktische oefeningen die we gedaan hebben, heb ik veel belangrijke inzichten gekregen. Ik heb nu minder stress, meer energie, meer zelfkennis, meer innerlijke rust, meer aandacht voor mijn gezin, meer plezier in het leven en ik ben me bewuster van de keuzes die ik maak. Ester is een zeer betrokken coach die zich voor de volle 100% heeft ingezet om mij te helpen en ik ben haar daar zeer dankbaar voor. De wandeling in de natuur die we elke sessie maakten vond ik erg prettig en ik kan deze manier van coaching aan iedereen aanraden.”

P.O.

15-08-2022

“Ester is een hele fijne wandelcoach die goed inspringt op de situatie die er speelt. Ze heeft mij geleerd om mijn grenzen aan te geven en ook bij bepaalde situaties door een andere bril te laten kijken. Dank je wel voor de fijne gesprekken en de vele handvatten!”

Joyce

08-04-2022

“In het coachingstraject met Ester ben ik al wandelend in de natuur goed doorgedrongen tot mijzelf, en heb ik heel veel inzichten en handreikingen gehad om beter zicht te krijgen hoe om te gaan met mijn boosheid. Ik heb de coaching als enorm troostend, warm en lerend ervaren. het geeft je ook handvatten om aan jezelf te werken. Door het wandelen in de natuur kom je automatisch in een ontspannen sfeer om stil te staan bij jezelf. Een enorm waardevol traject, dat ik iedereen zou willen aanraden als je wil werken aan je mentale gezondheid en je eigen geluk!”

M.B.

28-09-2021

“Ester is een goede luisteraar die je op je gemak stelt en er zo voor zorgt dat je het maximale uit de sessies haalt. Ze is flexibel; staat open voor suggesties of komt zelf met een nieuwe aanpak. De wandelingen zorgen daarbij voor een extra prettige omgeving.”

J.B.

18-05-2021

“Dank je wel Ester voor de goede gesprekken. Je bent een fijne coach. Balans zoeken en vinden in een druk leven is best een opgave. Fijn om er helderheid in te hebben nu. Zeer aanbevolen!”

Maaike Ballieux

02-03-2019

“Bijzonder hoe je omgeving gebruikt wordt in de coaching tijdens een fijne wandeling in de natuur… zo binnen zo buiten… letterlijk.”

Hans van Tol

“Na het volgen van een wandelcoachingstraject kan ik het een ieder aanraden. Coaching tijdens wandelen in de natuur geeft letterlijk en figuurlijk ruimte. Ester gebruikt diverse methodes, waardoor elke sessie anders en verrassend was. Naast het feit dat zij een professionele aanpak heeft, heeft zij ook een fijne persoonlijkheid, wat ik essentieel vind bij een coach. De wandelcoaching heeft mij inzichten opgeleverd, die ik nu zowel zakelijk als privé toe pas.”

Femke Roeleveld

“Ester Saelman stelt samen met mij het doel van de behandeling samen en vraagt gerichte vragen. Hierdoor kom ik in contact met mijzelf en tot persoonlijk inzicht en blijft het resultaat beter hangen. Wat een duidelijk effect! Met afwisselende werkvormen en de omgeving waarin wij lopen, krijgen mijn gedachten vorm en geeft het mij een bevrijdend gevoel. Dank je wel, Ester!”

Esmeralda Stokman

“De wandelcoaching sessies waren verrassend en uitdagend. Het buiten zijn (ja, zelfs in de regen!) heeft veel diepgang gegeven en bijzonder waardevolle momenten opgeleverd! Dank je wel, Ester Saelman, voor jouw rust en openheid, ik kom in de toekomst zeker bij je terug!”

Ayesha van der Woensel

“Onlangs een prachtige coachwandeling gemaakt met Ester Saelman in het Haarlemmermeerse bos. Tijdens de coachwandeling gesproken over balans creëren tussen werk en privé, wat niet meevalt. Ik probeer allemaal ballen in de lucht te houden, maar misschien zijn het er te veel… Ester geeft goede feedback, laat je voelen en nadenken en zorgt ervoor dat er luikjes opengaan waar jezelf antwoorden op probeert te vinden. Echt een heel fijn, verhelderend en prettig gesprek in de mooie natuur.”

Maureen Duin

“Ik heb de ontwikkeling van Ester mogen volgen in mijn functie als mentor bij Atma tijdens haar opleiding lifecoaching. Ester is een enthousiast en leergierig persoon. Zij staat open voor nieuwe ontwikkelingen en bezit de moed om in alle openheid naar zichzelf te kijken en vanuit die zelfreflectie de stappen te nemen die nodig zijn in het proces van persoonlijke ontwikkeling. De juiste grondhouding voor een lifecoach!”

Sylvia Lagerweij

Wil jij hier ook een ervaring achterlaten? Doe dit dan via het contactformulier.

Zet vandaag die eerste stap!
👣
GRATIS KENNISMAKING

Chat openen
1
💬 Vragen?
Scan de code
Hallo 👋,
Hoe kan ik je helpen?