groepje mussen op een tak - staan symbool voor maak stress bespreekbaar

Ervaringen

Lees hier de ervaringen van klanten.

J.B.

Ester is een goede luisteraar die je op je gemak stelt en er zo voor zorgt dat je het maximale uit de sessies haalt. Ze is flexibel; staat open voor suggesties of komt zelf met een nieuwe aanpak. De wandelingen zorgen daarbij voor een extra prettige omgeving.

Maaike Ballieux:

Dank je wel Ester voor de goede gesprekken. Je bent een fijne coach. Balans zoeken en vinden in een druk leven is best een opgave. Fijn om er helderheid in te hebben nu. Zeer aanbevolen!

Hans van Tol:

Bijzonder hoe je omgeving gebruikt wordt in de coaching tijdens een fijne wandeling in de natuur… zo binnen zo buiten… letterlijk

Femke Roeleveld:

“Na het volgen van een wandelcoachingstraject kan ik het een ieder aanraden. Coaching tijdens wandelen in de natuur geeft letterlijk en figuurlijk ruimte. Ester gebruikt diverse methodes, waardoor elke sessie anders en verrassend was. Naast het feit dat zij een professionele aanpak heeft, heeft zij ook een fijne persoonlijkheid, wat ik essentieel vind bij een coach. De wandelcoaching heeft mij inzichten opgeleverd, die ik nu zowel zakelijk als privé toe pas.

Esmeralde Stokman:

Ester Saelman stelt samen met mij het doel van de behandeling samen en vraagt gerichte vragen. Hierdoor kom ik in contact met mijzelf en tot persoonlijk inzicht en blijft het resultaat beter hangen. Wat een duidelijk effect! Met afwisselende werkvormen en de omgeving waarin wij lopen, krijgen mijn gedachten vorm en geeft het mij een bevrijdend gevoel. Dank je wel, Ester!

Ayesha van der Woensel:

De wandelcoaching sessies waren verrassend en uitdagend. Het buiten zijn (ja, zelfs in de regen!) heeft veel diepgang gegeven en bijzonder waardevolle momenten opgeleverd! Dank je wel, Ester Saelman, voor jouw rust en openheid, ik kom in de toekomst zeker bij je terug! Warme groet, Ayesha

Maureen Duin:

Onlangs een prachtige coachwandeling gemaakt met Ester Saelman in het Haarlemmermeerse bos. Tijdens de coachwandeling gesproken over balans creëren tussen werk en privé, wat niet meevalt. Ik probeer allemaal ballen in de lucht te houden, maar misschien zijn het er te veel… Ester geeft goede feedback, laat je voelen en nadenken en zorgt ervoor dat er luikjes opengaan waar jezelf antwoorden op probeert te vinden. Echt een heel fijn, verhelderend en prettig gesprek in de mooie natuur.

Sylvia Lagerweij:

“Ik heb de ontwikkeling van Ester mogen volgen in mijn functie als mentor bij Atma tijdens haar opleiding lifecoaching. Ester is een enthousiast en leergierig persoon. Zij staat open voor nieuwe ontwikkelingen en bezit de moed om in alle openheid naar zichzelf te kijken en vanuit die zelfreflectie de stappen te nemen die nodig zijn in het proces van persoonlijke ontwikkeling. De juiste grondhouding voor een lifecoach!”

Wil jij hier ook een ervaring achterlaten? Doe dit dan via het contactformulier.

Laten we samen kijken hoe ik je verder kan helpen; zet vandaag die eerste stap!

Zet vandaag die eerste stap!
👣
GRATIS KENNISMAKING