Contact

Laten we samen kijken hoe ik je verder kan helpen

Laat hieronder jouw gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!


  Toch liever even telefonisch contact? Of via Whats-app?

  Dat kan natuurlijk ook! Je kunt me bereiken op tel:+31620554887. Of stuur me een berichtje via Whats-app.

  Ook kan je me een persoonlijk bericht sturen via de Facebook-pagina van coaching in Green of via mijn Instagram-account.

  Tot slot: Neem gerust een kijkje op mijn blog-pagina. De blogs die ik schrijf, gaan regelmatig samen op met de lessen die ik zelf leer. Ik geef je graag een inkijkje in mijn leven ter inspiratie voor jou, en deel tips en inzichten ❤️.

  KvK-nr: 62665634
  BTW-id: NL002075634B15

  Praktisch

  Als wandelcoach is mijn praktijk gevestigd in de natuur (Nederland). Er wordt er gewandeld in een van de vele recreatiegebeiden van de Haarlemmermeer en de directe omgeving. Zelf woon ik in Hoofddorp, vlakbij Toolenburgerplas en het Haarlemmermeersebos. Maar ook de Venneperhout (Nieuw-Vennep), het Groenendaalse bos of Landgoed Leyduin (Heemstede), de Amsterdamse Waterleidingduinen de Kennemerduinen of het strand bij Langevelderslag (Noordwijk) behoren tot de mogelijkheden. Andere locaties in overleg en tegen reistijd- en reiskostenvergoeding.

  Belangrijk: Goede warme! (regen)kleding en schoenen zijn absoluut noodzakelijk! Verder is een flesje drinken en iets te eten aan te raden.  “Iedere wandeling begint met een eerste stap”.

  Zet vandaag die eerste stap!
  👣
  GRATIS KENNISMAKING

  Chat openen
  1
  💬 Vragen?
  Scan de code
  Hallo 👋,
  Hoe kan ik je helpen?