Contact

Wil jij weten of outdoor lifecoaching iets voor jou is? Zet vandaag die eerste ūüĎ£ en neem contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismakingswandeling.¬†

*Deze gegevens heb ik nodig om contact met je op te nemen.
Door gebruik te maken van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van jouw gegevens volgens het privacy-reglement


Wil je regelmatig tips ontvangen voor een lichter, leuker en eenvoudiger leven met minder stress? Volg mij dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief van Coaching in Green (zie rechterzijde van deze pagina).

visitekaartje

 

KvK-nr: 62665634

BTW-nr: 185625095B01

 

 

 

Coaching in Green is aangesloten bij:

 

  • De Beroepsvereniging Groene Zorg¬†is d√© beroepsvereniging voor iedereen die in natuur of tuin mensen begeleidt. Dat kan door middel van wandel- of natuurcoaching, maar ook door het (therapeutisch) begeleiden van mensen in natuur of tuin.

Beroeps Vereniging Groene Zorg

  • Bewust Haarlemmermeer¬†is een platform¬†van en voor bewuste ondernemers met een gezamenlijke visie:¬†het (samen)werken aan en bevorderen van een bewuste en ¬†duurzame samenleving in de regio Haarlemmermeer.

Bewust Haarlemmermeer

 

  • Bewust Ondernemende Vrouwen zijn vrouwen die elkaar en andere vrouwen inspireren en motiveren op gebied van bewustwording, persoonlijke groei, gezondheid en welzijn. Via dit netwerk cre√ęren we gelegenheden waar wij elkaar ontmoeten, inspireren en samenwerken.

Bewust Ondernemende Vrouwen

 

 

 


“Iedere wandeling begint met een eerste stap”.