bedrijfscoaching

Bedrijfscoaching

Coaching voor persoonlijke en professionele groei

Steeds meer werkgevers en werknemers maken gebruik van een coach wanneer ze tegen zaken aanlopen op het werk. Bedrijfscoaching is voor wie zich willen ontwikkelen als mens en/of als professional. De coachvraag is meestal werk- of carrièregerelateerd. Er sprake van een driehoeksverhouding die bestaat tussen de coach, de opdrachtgever en de cliënt. Het coachtraject wordt bij bedrijfscoaching dan ook betaald door de opdrachtgever of werkgever.

Klik op onderstaande afbeelding en scroll naar beneden voor een korte presentatie

Bedrijfscoaching

Bedrijfscoaching bij Coaching in Green is in het bijzonder geschikt voor werkgerelateerde coachvragen op het gebied van:

  • De balans tussen werk en vrije tijd
  • Verhoging van zelfvertrouwen
  • Hantering van (werk)stress
  • Verbetering van communicatie
  • Ontdekken en ontwikkelen van talenten
  • Vergroten van zelfkennis
  • Overgang naar nieuwe fase in loopbaan of levensloop
  • Verbetering van (werk)relaties
  • Ontwikkeling van positieve toekomstvisie

Een zakelijk coachtraject bij Coaching in Green richt zich op de persoonlijke én professionele ontwikkeling van de individuele werknemer. Omdat ieder bedrijf, iedere werknemer en iedere situatie uniek is, is ieder coachingstraject maatwerk!

Uiteraard kan een werknemer ook buiten de werkgever om terecht voor coaching (particulier).

Wat levert bedrijfscoaching uw organisatie op?

Bedrijfscoaching bij Coaching in Green levert een waardevolle bijdrage aan de vitaliteit, het werkgeluk en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Naast gezonde voeding en voldoende beweging is zelfkennis en goed kunnen omgaan met gedachten, overtuigingen en emoties, onmisbaar voor gezonde werknemers. Hier ligt de sleutel tot succes! Gezonde, gemotiveerde werknemers zijn minder vaak ziek, creatiever, gelukkiger en dus productiever. Welke werkgever wil dat nou niet?

“Een tevreden klant begint bij een gemotiveerde werknemer”

Buiten coachen

Het werken in de buitenlucht is typerend voor de (wandel)coachsessies bij Coaching in Green. Buiten coachen maakt dat de werknemer letterlijk even loskomt uit zijn dagelijkse (werk)omgeving. Een coachwandeling zet iemand op een natuurlijke manier in beweging, zowel fysiek als mentaal. Al wandelend in de natuur of het park om de hoek, gaan werknemer en coach samen aan de slag voor meer (zelf)inzicht en professionele groei.

Meer lezen over het (wetenschappelijk) effect van wandelcoaching en natuur?

Kosten: 

✅ Bepaal zelf hoeveel sessies je nodig hebt

Als je kiest voor een coachtraject bij Coaching in Green, zit je nergens aan vast. Jij bepaalt zelf de duur van het traject. Je kan per sessie betalen, of per set van 5 sessies (10% korting, betaling ineens). Zie onze tarieven voor meer informatie. 


Laten we samen kijken of deze vorm van coaching past bij jouw organisatie.


Femke Roeleveld

“Na het volgen van een wandelcoachingstraject kan ik het een ieder aanraden. Coaching tijdens wandelen in de natuur geeft letterlijk en figuurlijk ruimte. Ester gebruikt diverse methodes, waardoor elke sessie anders en verrassend was. Naast het feit dat zij een professionele aanpak heeft, heeft zij ook een fijne persoonlijkheid, wat ik essentieel vind bij een coach. De wandelcoaching heeft mij inzichten opgeleverd, die ik nu zowel zakelijk als privé toe pas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zet vandaag die eerste stap!
👣
GRATIS KENNISMAKING

Chat openen
1
💬 Vragen?
Scan de code
Hallo 👋,
Hoe kan ik je helpen?