kosten

Kosten

Individuele coaching particulier

✅ Bepaal zelf hoeveel sessies jij nodig hebt

 • (Vrijblijvende) kennismakingswandeling: gratis (± 30 min) – individueel
 • Wandelcoaching: € 80,00 (duur 1½ uur) – individueel
  10% KORTING bij een pakket van 5 coachingssessies, betaling ineens
 • Terugkomsessie: € 55,00 (duur 1½ uur) – individueel (eenmalig)
 • Coachprogramma’s: kosten zijn gelijk aan individuele coaching

Let op: Per 01-01-2023 zijn de prijzen verhoogd. Klanten die in 2022 al een traject gestart zijn, behouden het oude tarief. 

De kosten heb je bij Coaching in Green zelf in de hand. Bij ons zit je nergens aan vast, jij bepaalt zelf de duur van het programma/traject.
Wil jij je niet gelijk vastleggen op een veel te lang en veel te duur programma van een half jaar, een jaar of zelfs langer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan per sessie betalen, of per set van 5 sessies (10% korting).


Individuele coaching zakelijk

✅ Bepaal zelf hoeveel sessies jij nodig hebt

 • (Vrijblijvend) kennismakingsgesprek/wandeling met werkgever en/of werknemer: gratis (± 30 min) – individueel
 • Wandelcoaching: € 145,00 (duur 1½ uur) – individueel
  10% KORTING bij een pakket van 5 coachingssessies
 • Coachprogramma’s: kosten zijn gelijk aan individuele coaching

Let op: Per 01-01-2023 zijn de prijzen verhoogd. Klanten die in 2022 al een traject gestart zijn, behouden het oude tarief. 

De kosten heb je bij Coaching in Green zelf in de hand. Coaching in Green zit je nergens aan vast, jij bepaalt zelf de duur van het traject. Wil jij je niet gelijk vastleggen op een veel te lang en veel te duur programma van een half jaar, een jaar of zelfs langer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan per sessie betalen, of per set van 5 sessies (10% korting).


Vergoeding particulieren

Via de werkgever

Een goede werkgever heeft er belang bij dat jij lekker in je vel zit. Wanneer jouw werkgever belang heeft bij de coaching, dan is de kans groot dat je werkgever de kosten van een coachtraject (mee)betaald. Een coachtraject is vaak minder duur dan een cursus en wordt vaak als effectiever ervaren.

Kijk allereerst in de CAO of er iets staat over vergoeding van coaching en/of informeer bij je leidinggevende of Personeelszaken. Als jouw leidinggevende bekend is met wat er speelt, dan is de kans groot dat hij het ook wil (mee)betalen. Vindt je het moeilijk om dit met je leidinggevende te bespreken, ga dan naar iemand van Personeelszaken. Geef aan dat je zelf een geschikte coach hebt gevonden en informeer naar de mogelijkheden.

Mogelijk is er bij jouw bedrijf sprake van een loopbaanbudget, informeer naar de voorwaarden. Wanneer je bij een Arbodienst loopt, informeer dan ook bij hun naar de mogelijkheden van vergoeding. Indien er sprake is van stress, burn-out en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim, zijn werkgevers vaak bereid (in overleg met de bedrijfsarts) om de kosten te vergoeden.

En ondanks dat jouw werkgever betaald, betekent dit niet dat jouw werkgever inhoudelijk weet wat er besproken wordt tijdens de sessies. Voor een vertrouwelijke band en het beste coachresultaat, is vertrouwelijkheid een voorwaarde. Bij coaching in Green draagt de cliënt daarom zelf zorg voor de inhoudelijke terugkoppeling aan de werkgever en de voortgang van het coachtraject.

Vergoeding door de belastingdienst

Wanneer je het coachtraject zelf betaalt, en de coaching is van betekenis voor je (toekomstige) beroep of carrière, dan kon je tot 1 januari 2022 de kosten opvoeren bij je jaarlijkse aangifte inkomsten belasting. Deze regeling is helaas komen te vervallen.

Vergoeding zakelijk (incl. ZZP-ers)

In veel gevallen zijn kosten voor coaching aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten (opvoeren als functionele coaching). De coaching dient werkgerelateerd te zijn en de factuur moet op naam te staan van de organisatie. Informeer altijd bij de belastingdienst of uw accountant voor de meest actuele informatie.

Indien beide partijen besluiten over te gaan tot een coachingstraject, dan volgt per e-mail het intakeformulier en een coachovereenkomst, waarin we de leerdoelenvastleggen.

De trajectduur is afhankelijk van meerdere factoren en altijd volledig op maat. Soms kan een klein verschil in denken al grote veranderingen met zich meebrengen.

Heb ik je interesse gewekt? Je kunt Coaching in Green ook volgen op Facebook en Instagram.

Wil je liever eerst nog iets meer weten over het (wetenschappelijk) effect van wandelcoaching in de natuur? Lees dan dit artikel in het Journal of Environmental Psychology.

Mocht je toch nog twijfelen? Lees dan de ervaringen van mijn klanten.


Laten we samen kijken hoe ik je verder kan helpen; zet vandaag die eerste stap!

Zet vandaag die eerste stap!
👣
GRATIS KENNISMAKING

Chat openen
1
💬 Vragen?
Scan de code
Hallo 👋,
Hoe kan ik je helpen?