Walkshops

Voor wie zijn de Walkshops?

Loop je al langere tijd rond met stressgerelateerde klachten zoals bijvoorbeeld gedachten die maar blijven malen en een energiepeil wat steeds minder lijkt te worden? Voel je je niet in balans en heb je zodoende behoefte aan een professioneel steuntje in je rug? Dán zijn onze Walkshops écht iets voor jou!

Wat is een Walkshop?

Een Walkshop is een workshop in de buitenlucht (groepsactiviteit) en wordt gegeven door twee lifecoaches. Het is een combinatie van wandelen, interactieve gesprekken en coachoefeningen rondom een bepaald thema gericht op vitaliteit en stressreductie.

Een goede conditie is niet nodig; het gaat niet om de kilometers die worden afgelegd. De focus ligt vooral op het letterlijk en figuurlijk met elkaar in beweging komen. Wij bieden je een veilige (leer)omgeving met veel ruimte voor ontspanning, plezier en (h)erkenning.
Al wandelend een leuker en lichter leven, wie wil dat nou niet?

Wat levert een Walkshop je op?

Elke Walkshop draagt bij aan meer vitaliteit en stressreductie. Daarnaast zet het je zowel lichamelijk als geestelijk in beweging, waardoor je snel weer nieuwe energie krijgt! Kortom, na afloop ben je ontspannen, geïnspireerd en gemotiveerd voor de volgende stap. Laat je verrassen en ervaar zelf hoe verfrissend het werkt.

Praktisch

 • Dag & Tijd: woensag 10.00-12.00 uur
 • Locatie: Haarlemmermeersebos, start bij restaurant Papa’s Beach House, IJweg 961 in Hoofddorp.
 • Prijs: 15 Euro, graag contant betalen*.
 • Opgeven via: info.stressreductie@gmail.com
 • De Walkshop gaat door bij minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers.

* Tijdelijke actie: Meld je je aan met zijn tweeën dan is de 2e persoon GRATIS!
Ben jij al (oud)klant van Coaching in Green of YEP! LifeCoaching? Dan is deelname gratis!

Data Walkshops 2018

 • 7 maart – Stress uit, focus aan
 • 4 april – Boost jouw zelfvertrouwen
 • 2 mei – Waar haal je (het) lef vandaan?
 • 6 juni – Help ik kan niet kiezen
 • 4 juli – Eerste Hulp bij vakantiestress
 • 5 september – Verleng je vakantiegevoel
 • 3 oktober – Pluk de dag

Zie de agenda voor meer informatie.

Ervaringen van deelnemers:
“Het lekker buiten op een interactieve manier omgaan met het thema en het contact met de rest van de groep en hun ervaringen, was erg leuk” 

“Ik vond het fijn om even de rust te voelen en even vooral met mezelf bezig te zijn en niet met mijn mobiel, mail, solliciteren etc.” 


Walkshop op maat voor bedrijven of organisaties (zakelijk)

Ook voor bedrijven en organisaties organiseert Coaching in Green regelmatig Walkshops op maat.  Ik kom graag een keertje bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Een voorbeeld:  Home Start (opvoed- en gezinsondersteuning) organiseerde voor haar vrijwilligers vorig jaar een Walkshop rondom het thema ‘grenzen stellen’.


Wil je regelmatig tips ontvangen voor een lichter, leuker en eenvoudiger leven met minder stress? Volg mij dan op Facebook en/of Twitter en/of schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief (zie rechterzijde van deze pagina).