Nieuws

Op deze pagina staan de berichten die ik op Facebook plaats.

LET OP: De linkjes in onderstaande berichten werken alleen met een Facebookaccount!

Wil je regelmatig tips ontvangen voor een lichter, leuker en eenvoudiger leven met minder stress? Volg mij dan op Facebook en/of Twitter en/of schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief aan de rechterkant van deze pagina!

23 hours ago

Coaching in Green

Zit het leven op dit moment even tegen? Voedt pijn, verdriet en negativiteit met een voor jou positief doelDagkaart 17 augustus

EVENWICHT

Soms schopt het leven je even zover onderuit dat je moeite hebt jezelf in evenwicht te houden.
Probeer je te focussen op iets positiefs, iets waar je ziel en zaligheid naar uit gaat. Probeer een doel te crieeren voor jezelf.
Met andere woorden: zorg dat tegen al die negativiteit, verdriet en pijn ook iets komt te staan waar jij je aan kunt optrekken.
Praat, maar laat je niet teveel in met mensen die je juist nog meer uit balans halen, die de pijn aanwakkeren, maar laat je koesteren en verwarmen door degene die alleen maar een arm om je heen slaan.
En soms zijn er momenten dat de pijn de overhand krijgt en misschien vindt dat tactisch gezien niet op het juiste moment plaats.
Weet dat je altijd een kans van herstel krijgt, blijf vertrouwen, juist in negatieve situaties en voedt de pijn, verdriet en negativiteit met een voor jou positief doel, zodat het evenwicht in je lichaam niet helemaal zoek raakt.
Ben in deze situaties niet te hard voor jezelf, dat wat komt, komt er en mag er zijn!!!
Probeer op een later moment de situatie van een andere kant te bekijken en kijk wat het je ook aan moois heeft gebracht, al is het soms niet meer als herinneringen, maar ook die kunnen ontzettend dierbaar zijn.
...

View on Facebook

1 week ago

Coaching in Green

❤️ ...

View on Facebook

1 week ago

Coaching in Green

Duidelijke uitleg over wat er nou precies gebeurt in je hersenen bij een burn-out

Vrij Nederland
Neurobioloog Brankele Frank dacht altijd dat het haar niet zou overkomen, een burn-out. Totdat het opeens voelde alsof iemand met een hamer op haar hoofd sloeg en ze de letters op haar scherm niet meer kon lezen. Wat gebeurt er nou precies in je hersenen bij een burn-out? Brankele legt het je uit.
...

View on Facebook

2 weeks ago

Coaching in Green

Op de plaats rust ...

View on Facebook