Mindfulnesswandeling

Meerdere keren per jaar organiseert Coaching in Green Mindfulness wandelingen, zowel voor particuliere groepen als ook voor bedrijven en organisaties. 

Themawandeling Coaching in Green

Mindful wandelen klinkt wellicht vreemd in de oren, maar is in de praktijk een zeer rustgevende manier om de hectiek van alle dag los te laten.

Bij deze wandeling gaat het dan ook niet om het wandelen zelf of om het aantal af te leggen kilometers, maar vooral om eens even heel bewust stil te staan bij jezelf.

Dit doen we door tijdens het wandelen zo nu en dan stil te staan en bewust aandacht te schenken aan ons lichaam, onze zintuigen, onze gedachten en onze ademhaling.

Gedurende deze 2 uur durende wandeling wordt er voornamelijk in stilte gewandeld. Verstilling en vertraging zijn de kernwoorden van deze wandeling. Het zijn in de natuur helpt ons om ons (weer) te verbinden met onzelf, de ander en het leven.

Momenten van stilte en beleving worden afgewisseld met eenvoudige mindfulnessoefeningen. Ervaring met mindfulness is niet nodig.

Een voorbeeld: 2 keer per jaar organiseer ik in samenwerking met het IVN Zuid-Kennemerland (Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid) een Mindfulnesswandeling in de Haarlemmermeer. 

Laat je verrassen en inspireren!


Wil jij ook eens een leuke mindfulnesswandeling organiseren voor jouw bedrijf/organisatie of club? Laten we samen kijken hoe ik je verder kan helpen.