Kosten

Particulier*

Coaching:

 • (Vrijblijvende) kennismakingswandeling: gratis (± 30 min) – individueel
 • Wandelcoaching: € 90,00 incl. BTW (duur 1½ uur) – individueel
  10% KORTING bij een pakket van 5 coachingssessies.

Groepswerk:

 • Walkshop (workshop in de buitenlucht): € 15,00 p/p incl. BTW (duur 2½ uur/max. 10 pers) – groepsactiviteit (niet individueel te boeken)
 • Mindfulnesswandeling: € 12,50 p/p incl. BTW (duur 2 uur) – groepsactiviteit (niet individueel te boeken)

Zakelijk**

Coaching:

Vrijwilligersorganisaties krijgen 20% korting. 

 • (Vrijblijvend) kennismakingsgesprek/wandeling met werkgever en/of werknemer: gratis (± 30 min) – individueel
 • Wandelcoaching: € 150,00 excl. BTW (duur 1½ uur) – individueel
  10% KORTING bij een pakket van 5 coachingssessies

Groepswerk

 • Walkshop (workshop in de buitenlucht) met thema op maat: € 350  (duur 2½ uur/max. 10 pers) – groepsactiviteit (niet individueel te boeken)
 • Stressreductieprogramma (op maat) – 4 walkshops (workshops in de buitenlucht): prijs op aanvraag  (duur 2½ uur per workshop) – groepsactiviteit (niet individueel te boeken)
 • Themawandeling met thema op maat: € 10,00 p/p excl. BTW (duur 2 uur) – groepsactiviteit (niet individueel te boeken)
 • Mindfulnesswandeling: € 15,00 p/p excl. BTW (duur 2 uur) – groepsactiviteit (niet individueel te boeken)

Indien gewenst kan de Walkshop ook binnen, dan wordt het een workshop. Prijs is dan excl. huur ruimte.


*Vergoeding particulieren
Via de werkgever: Indien uw coachvraag werkgerelateerd is, informeer dan bij uw werkgever. Mogelijk is er sprake van een opleidingsbudget. Een coachtraject is vaak minder duur dan een cursus en wordt vaak als effectiever ervaren. Indien er sprake is van stress, burn-out en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim zijn werkgevers ook vaak bereid (na overleg met de bedrijfsarts) om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.

Via de belastingdienst: Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaald en het doel van het traject gericht is op verandering van positie of het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid, dan zijn deze kosten mogelijk aftrekbaar als scholingskosten (incl. BTW). Informeer bij de belastingdienst voor de meest actuele informatie.

**Vergoeding zakelijk (incl. ZZP-ers)
In veel gevallen zijn kosten voor coaching aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten (opvoeren als functionele coaching) en kan ook de BTW worden teruggevraagd. Hiervoor dient de factuur wel op naam te staan van de organisatie. Informeer bij de belastingdienst of uw accountant voor de meest actuele informatie.

Indien beide partijen besluiten over te gaan tot een coachingstraject, dan volgt per e-mail het intakeformulier en een overeenkomst tot wandelcoaching.

De trajectduur is afhankelijk van meerdere factoren en altijd volledig op maat. Soms kan een klein verschil in denken al grote veranderingen met zich meebrengen.


Laten we samen kijken hoe ik je verder kan helpen; zet vandaag die eerste stap!

Zet vandaag die eerste stap!
👣
GRATIS KENNISMAKING