Groepswerk

Regelmatig organiseert Coaching in Green diverse outdoor groepsactiviteiten, zowel particulier als ook voor bedrijven/organisaties  en clubs.

Bij deze buitenactiviteiten gaat een groep vrienden, familie, collega’s of bekenden op informele wijze met elkaar het gesprek aan over een bepaald thema, al wandelend in de natuur. Afhankelijk van de activiteit worden er onderweg ook coachoefeningen gedaan en/of wordt er mindfulness beoefend. Verder delen we ervaringen en ontmoeten we elkaar, terwijl we lekker in beweging zijn en genieten van de  omgeving.

Een goede conditie is niet nodig; het gaat niet om de kilometers die worden afgelegd. De focus ligt vooral op het letterlijk en figuurlijk met elkaar in beweging komen. Wij bieden een veilige (leer)omgeving met veel ruimte voor ontspanning, plezier en (h)erkenning.
Al wandelend werken aan je persoonlijke ontwikkeling, hoe leuk is dat?!

Kom met elkaar fysiek en mentaal in beweging en ga op een speelse en luchtige manier met elkaar het gesprek aan. Een ding is zeker, na afloop gaat iedereen weer helemaal ontspannen, geïnspireerd en gemotiveerd weer terug naar huis. Laat je verrassen inspireren!

Wil jij ook een leuke groepsactiviteit organiseren voor jouw bedrijf/organisatie of club? Laten we samen kijken hoe ik je verder kan helpen.

Themawandeling

Tijdens de 2 uur durende wandeling gaan we aan de hand van vragen rondom het thema met elkaar in gesprek, delen we ervaringen en ontmoeten we elkaar, terwijl we lekker in beweging zijn en genieten van de  omgeving.

Door de combinatie van het wandelen en de interactieve gesprekken, krijg je als vanzelf meer zicht op hoe je zelf in een bepaald thema staat, maar ook hoe de ander erin staat.

Natuurlijk deel ik onderweg graag mijn tips en trucs als coach m.b.t. het thema.

Een voorbeeld: Onlangs organiseerde ik voor de Caregivers van Home Instead (thuiszorgorganisatie) een themawandeling met als thema ‘Care Yourself’.

Walkshop

Een Walkshop is een workshop in de buitenlucht.
Het is een combinatie van wandelen, interactieve gesprekken en coachoefeningen rondom een bepaald thema. 

Een Walkshop duurt 2,5 uur en vindt plaats op de plek van uw voorkeur. Het thema bepalen we uiteraard in overleg. 

Indien gewenst kan de Walkshop ook binnen, dan wordt het een workshop. 

Een voorbeeld: Home Start (opvoed- en gezinsondersteuning) organiseerde voor haar vrijwilligers vorig jaar een Walkshop rondom het thema ‘grenzen stellen’.

Mindfulnesswandeling

Mindful wandelen klinkt wellicht vreemd in de oren, maar is in de praktijk een zeer rustgevende manier om de hectiek van alle dag los te laten. Bij deze wandeling gaat het niet om de prestatie, maar vooral om het heel bewust stilstaan bij jezelf! Dit doen we door tijdens het wandelen zo nu en dan stil te staan en bewust aandacht te schenken aan ons lichaam, onze zintuigen, onze gedachten en onze ademhaling.

Gedurende deze 2 uur durende wandeling wordt er regelmatig in stilte gewandeld. Verstilling en vertraging zijn de kernwoorden van deze wandeling. Het zijn in de natuur helpt ons om ons (weer) te verbinden met onzelf, de ander en het leven. Momenten van stilte en beleving worden afgewisseld met eenvoudige mindfulnessoefeningen.
Ervaring met mindfulness is niet nodig.

Een voorbeeld: 2 keer per jaar organiseer ik in samenwerking met het IVN Zuid-Kennemerland (Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid) een Mindfulnesswandeling in de Haarlemmermeer. 


Reactie deelnemer:

“HET LEKKER BUITEN OP EEN INTERACTIEVE MANIER OMGAAN MET HET THEMA EN HET CONTACT MET DE REST VAN DE GROEP EN HUN ERVARINGEN, WAS ERG LEUK” 


Zet vandaag die eerste stap!
👣
GRATIS KENNISMAKING