Groepsactiviteiten

Regelmatig organiseert Coaching in Green diverse outdoor groepsactiviteiten, zowel particulier als ook voor bedrijven/organisaties  en clubs.

Bij deze groepsactiviteiten gaat een groep vrienden, familie, collega’s of bekenden op informele wijze met elkaar het gesprek aan over een bepaald thema, al wandelend in de natuur. Afhankelijk van de activiteit worden er onderweg ook coachoefeningen gedaan en/of wordt er mindfulness beoefend. Verder delen we ervaringen en ontmoeten we elkaar, terwijl we lekker in beweging zijn en genieten van de  omgeving.

Een goede conditie is is bij deze groepsactiviteiten niet nodig; het gaat niet om de kilometers die worden afgelegd. De focus ligt vooral op het letterlijk en figuurlijk met elkaar in beweging komen. Wij bieden een veilige (leer)omgeving met veel ruimte voor ontspanning, plezier en (h)erkenning. Al wandelend werken aan je persoonlijke ontwikkeling, hoe leuk is dat?!

Kom met elkaar fysiek en mentaal in beweging en ga op een speelse en luchtige manier met elkaar het gesprek aan. Een ding is zeker, na afloop van een van deze leuke groepsactiviteiten gaat iedereen weer helemaal ontspannen, geïnspireerd en gemotiveerd weer terug naar huis. Laat je verrassen inspireren!

Kosten: Zie onze tarieven voor meer informatie.

Wil jij ook een leuke groepsactiviteit organiseren voor jouw bedrijf/organisatie, (vrienden)club of familie? Laten we samen kijken hoe ik je verder kan helpen.


Overzicht groepsactiviteiten:

Themawandeling (groep)

Tijdens de 2 uur durende wandeling gaan we aan de hand van vragen rondom het thema met elkaar in gesprek, delen we ervaringen en ontmoeten we elkaar, terwijl we lekker in beweging zijn en genieten van de  omgeving.

Door de combinatie van het wandelen en de interactieve gesprekken, krijg je als vanzelf meer zicht op hoe je zelf in een bepaald thema staat, maar ook hoe de ander erin staat.

Een themawandeling duurt 2 uur en vindt plaats op de plek van uw voorkeur. Het thema bepalen we uiteraard in overleg. 

Natuurlijk deel ik onderweg graag mijn tips en trucs als coach m.b.t. het thema.

Een voorbeeld: Onlangs organiseerde ik voor de Caregivers van Home Instead (thuiszorgorganisatie) een themawandeling met als thema ‘Care Yourself’.

Kosten: Zie onze tarieven voor meer informatie.

Wil jij ook een leuke themawandeling organiseren voor jouw bedrijf/organisatie, (vrienden)club of familie? Laten we samen kijken hoe ik je verder kan helpen.


Walkshop (groep)

Een Walkshop is een workshop in de buitenlucht.
Het is een combinatie van wandelen, interactieve gesprekken en coachoefeningen rondom een bepaald thema. 

Een Walkshop duurt 2,5 uur en vindt plaats op de plek van uw voorkeur. Het thema bepalen we uiteraard in overleg. 

Indien gewenst kan de Walkshop ook binnen, dan wordt het een workshop. 

Een voorbeeld: Home Start (opvoed- en gezinsondersteuning) organiseerde voor haar vrijwilligers vorig jaar een Walkshop rondom het thema ‘grenzen stellen’.

Kosten: Zie onze tarieven voor meer informatie.

Wil jij ook een leuke Walkshop organiseren voor jouw bedrijf/organisatie, (vrienden)club of familie? Laten we samen kijken hoe ik je verder kan helpen.


Mindfulnesswandeling (groep)

Mindful wandelen klinkt wellicht vreemd in de oren, maar is in de praktijk een zeer rustgevende manier om de hectiek van alle dag los te laten. Bij deze wandeling gaat het niet om de prestatie, maar vooral om het heel bewust stilstaan bij jezelf! Dit doen we door tijdens het wandelen zo nu en dan stil te staan en bewust aandacht te schenken aan ons lichaam, onze zintuigen, onze gedachten en onze ademhaling.

Gedurende deze 2 uur durende wandeling wordt er regelmatig in stilte gewandeld. Verstilling en vertraging zijn de kernwoorden van deze wandeling. Het zijn in de natuur helpt ons om ons (weer) te verbinden met onzelf, de ander en het leven. Momenten van stilte en beleving worden afgewisseld met eenvoudige mindfulnessoefeningen.
Ervaring met mindfulness is niet nodig.

Een voorbeeld: 2 keer per jaar organiseer ik in samenwerking met het IVN Zuid-Kennemerland (Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid) een Mindfulnesswandeling in de Haarlemmermeer. 

Kosten: Zie onze tarieven voor meer informatie.

Wil jij ook een leuke Mindfulnesswandeling organiseren voor jouw bedrijf/organisatie, (vrienden)club of familie? Laten we samen kijken hoe ik je verder kan helpen.


Bosbaden (groep)

Ben jij al bekend met de term Bosbaden? In Japan weet men het al langer: de weg naar een gezonder, productiever en gelukkiger leven leidt door het bos. Maak ook kennis met deze uit Japan afkomstige vorm van natuurbeleving. Meditatieve boswandelingen zijn er een populaire therapie tegen stress, futloosheid en andere kwalen.
Volgens het Japanse principe Shinrin-yoku (bosbaden) heeft de natuur niet alleen het vermogen haar bezoekers te verwonderen en te laten ontspannen, maar vergroot zij ook hun fysieke, mentale en emotionele welzijn.

Bij deze wandeling gaat het niet zozeer om het wandelen zelf, maar meer over de wonderbaarlijke relatie tussen de natuur, ons lichaam, onze geest en onze ziel.

Tijdens deze 2 uur durende wandeling staan we regelmatig stil voor een eenvoudige oefening, waarbij je leert om de omgeving bewuster waar te nemen en trainen we alle zintuigen. Ervaar zelf hoe je via de natuur weer in verbinding kunt komen met jezelf. 

Bosbaden is een leuke buitenactiviteit voor een groep collega’s, familie of vrienden.

Voorbeeld: dit jaar organiseer ik in samenwerking met het IVN Zuid-Kennemerland (Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid) voor de eerste keer een bosbad wandeling in de Haarlemmermeer. 

Kosten: Zie onze tarieven voor meer informatie.

Wil jij ook een leuke bosbad wandeling organiseren voor jouw bedrijf/organisatie of (vrienden)club of familie? Laten we samen kijken hoe ik je verder kan helpen.

Reactie deelnemer:

“HET LEKKER BUITEN OP EEN INTERACTIEVE MANIER OMGAAN MET HET THEMA EN HET CONTACT MET DE REST VAN DE GROEP EN HUN ERVARINGEN, WAS ERG LEUK” 


Zet vandaag die eerste stap!
👣
GRATIS KENNISMAKING