Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Shine & Feel Good Event 2018; Alles om jou te laten stralen ☀️

2 juni 2018 @ 11:00 - 16:00

Gratis
Stralend de zomer in

Stralend de zomer in met ideeën, tips, mini-workshops en ontmoetingen op het Shine & Feel Good event op 2 juni op Landgoed de Olmenhorst te Lisserbroek.

Wij helpen je met tips om te stralen, want als je goed in je vel zit, functioneer je beter. Zowel persoonlijk als zakelijk.

Want hoe fijn is het om te stralen? Lekker in je vel te zitten.

Maak kennis met outdoor Lifecoaching, Reiki, Bowen- en Sensi-experts en ruim je blokkades op met (familie)-opstellingen. Handmassage met etherische oliën. Leer alles over minerale make-up, vitaliteit en gezonde voeding en krijg gratis advies over LinkedIn. Of maak je persoonlijke armband. Alles om jou te laten stralen ☀. Geniet van biologische wijn en de horeca in de Fruitloods. Ook van zijde-kunst, van duurzaam houten speelgoed en Feel Good coaching voor je kind word je toch blij?

Outdoor lifecoaching

Gun jezelf een heerlijk dagje uit en maak kennis met Lifecoach & Wandelcoach Ester Saelman van Coaching in Green in Hoofddorp. Ester ondersteunt particulieren en bedrijven in het proces van werkstress naar werkgeluk.

Al wandelend in de natuur helpt zij haar haar cliënten fysiek en mentaal in beweging te komen en een betere balans te vinden in werk en leven. Op het event kan je bij haar terecht met al je vragen over (werk)stress en neemt ze je graag mee naar buiten voor een mini-workshop ‘Ontmoet je stralende zelf’ of een themawandeling ‘Vandaag ga ik stralen’.

Benieuwd of wandelcoaching ook iets voor jou kan betekenen? Ester ont-moet je graag bij de stand van Coaching in Green.

13.30-14.00 uur Themawandeling ‘Vandaag ga ik stralen!’

We gaan naar buiten voor een heerlijke wandeling (30 min.) over het prachtige landgoed De Olmenhorst. Onder leiding van lifecoach & wandelcoach Ester Saelman, gaan we met elkaar op een luchtige manier in gesprek over het thema ‘Vandaag ga ik stralen!’. Zomaar wat vragen waar we mee op weg gaan: In hoeverre durf jij te stralen? Wat heb jij nodig om te stralen? Wil jij ook zo graag (weer) stralen? Wil je mee met de themawandeling, meld je dan om 13.00 uur bij de stand van Coaching in Green. 

15.30-16.00 uur Mini-workshop ‘Ontmoet je stralende zelf’

We gaan naar buiten, waar we in de prachtige kersentuin van Landgoed De Olmenhorst op een speelse manier aan de slag gaan met het thema ‘Shine & Feel Good’. Want, het zijn in de natuur werkt rustgevend en maakt dat je even helemaal loskomt van je dagelijkse beslommeringen. Onder leiding van lifecoach & wandelcoach Ester Saelman, laten we de natuur ons helpen om inzicht te verkrijgen voor een stralend leven. Wil jij je stralende zelf ontmoeten? Doe dan mee met deze verrassende mini-workshop en meld je om 15.00 uur bij de stand van Coaching in Green. Ontdek de spiegel van de natuur en gun jezelf deze natuurlijke ontmoeting!
TIP: Er kunnen per workshop/wandeling max. 10 deelnemers mee, dus zorg dat je op tijd bent! 
Zaterdag 2 juni 2018 | van 11:00 – 16:00 uur
GRATIS TOEGANG
De Olmenhorst, Het Lokaal, Lisserweg 481, LISSERBROEK
profielfoto Ester & logo Coaching in Green

Organisator

Ester Saelman
Telefoon:
06-20554887
E-mail:
ester.saelman.1@gmail.com
Website:
www.coachingingreen.nl

Locatie

Landgoed De Olmenhorst
Lisserweg 481
Lisserbroek, Noord-Holland 2165AS Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-20554887
Website:
https://www.olmenhorst.nl/het-landgoed/welkom.html

Zet vandaag die eerste stap!
👣
GRATIS KENNISMAKING