Overige diensten

Stress Informatie Punt (SIP)

Voor al je vragen over een stress en burn-out of het doen van een stresstest

Heb jij last van overmatige en langdurige stress in werk of privé? En kan jij wel wat hulp kan gebruiken om hier anders mee om te gaan? Kom dan langs bij het Stress Informatie Punt (SIP) voor al je vragen of doe een gratis stress-test. Aanmelden is niet nodig, deelname is gratis!

Maak stress bespreekbaar op het Stress Informatie Punt!

Veel mensen vinden het moeilijk om over hun klachten te praten en/of hulp te zoeken en trekken pas aan de bel als het te laat is.
Ester Saelman en Yolanda Janssen gaan liever in een eerder stadium het gesprek aan. Beiden zijn werkzaam als lifecoach en gespecialiseerd stressreductie en burnoutpreventie.
Op het Stress Informatie Punt geven zij uitleg over wat de toegevoegde waarde is van coaching bij stress en wat het je oplevert.

Wil jij meer inzicht krijgen in je stresssignalen en klachtenpatroon? Kom dan langs en doe onze gratis stress-test!

Data: momenteel geen nieuwe data beschikbaar

Laten we samen kijken hoe ik je verder kan helpen


Ester en Yolanda in doktersjas

Eerste Hulp Bij Stress

Maak stress bespreekbaar bij jouw bedrijf of organisatie. 
Maar hoe doe je dat?

Veel mensen vinden het moeilijk om over hun stressklachten te praten en schamen zich. 

Yolanda Janssen en Ester Saelman, beiden Lifecoach met een eigen coachpraktijk in de Haarlemmermeer strijken graag met hun stand en in doktersjas neer op uw evenement. Op een ludieke en laagdrempelige manier nodigen zij de bezoekers uit om het gesprek aan te gaan over stress. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een evenement dat u voor uw medewerkers organiseert.

Yolanda en Ester maken zich HART voor de preventie van stress en burn-out, daarvoor is naar hun mening nog steeds veel te weinig aandacht. Maak stress in een zo vroeg mogelijk stadium bespreekbaar en niet pas op het moment dat het eigenlijk al te laat is en iemand overspannen of met een burn-out bij de therapeut belandt. Het bespreekbaar maken van (werk)stress, lucht op en kan veel leed voorkomen! 

Kosten: Prijs op aanvraag.

Laten we samen kijken hoe ik je verder kan helpen


Cadeaubon

Ben jij nog op zoek naar een mooi cadeau voor iemand die je heel dierbaar is? Denk dan eens aan een cadeaubon voor een wandelcoachsessie  bij Coaching in Green. 

Samen met een life- & wandelcoach gaat jouw dierbare vriend(in) 1,5 uur op pad om al wandelend meer inzicht te verkrijgen in hetgeen er op dit moment speelt in zijn/haar leven. Gun jouw dierbare een heerlijke middag in de natuur met mooie nieuwe inzichten en nieuwe energie. 

Locatie: Hoofddorp of omgeving. Prijs: 75,00 euro. Duur: 1½ uur.

Cadeaubon Wandelcoaching


Zet vandaag die eerste stap!
👣
GRATIS KENNISMAKING