De coach

Ik wil me graag even aan je voorstellen:

Ester SaelmanMijn naam is Ester Saelman, ik ben 47 jaar en ben naast moeder, echtgenote en vriendin ook ‘outdoor lifecoach’. Ik ben geboren en opgegroeid in Haarlem. Vandaag de dag woon ik al weer heel wat jaren met veel plezier in Hoofddorp.

Ik ben 23 jaar samen met Jay, met wie ik twee prachtige kinderen heb: Stijn (16) en Emma (14).

Iets over mijn werkachtergrond:
In het verleden heb ik 20 jaar met veel plezier gewerkt als (directie)secretaresse in de zorgsector. Toen ik merkte dat het plezier waarmee ik ooit begon was verdwenen, besloot ik een andere weg in te slaan. Ik ben toen gestart met een door de NOBCO erkende HBO opleiding voor lifecoaching bij het Atma Instituut in Amersfoort. Eind april 2013 heb ik mijn diploma voor lifecoach in ontvangst mogen nemen. Mijn ruime kennis en ervaring als ‘ondersteuner’ komt mij als coach goed van pas.

Als coach ben ik iemand die in jouw leven een tijdje met je mee loopt, eigenlijk een soort reisgenoot. Iemand die naast je loopt en je vergezelt op jouw weg. Jij en ik zijn gelijkwaardig. Ik begeleid je bij het kiezen van jouw eigen pad, geef je ruimte te onderzoeken wat er is, stimuleer je je eigen antwoorden te vinden en help je jezelf weer terug te vinden. Hierbij ondersteun ik je, neem je serieus, kijk met je mee en probeer je te begrijpen. Ik omgeef me met warmte en respect, maar zal je ook op een liefdevolle manier een spiegel voorhouden en je wijzen op je blinde vlekken.

Ik ben op mijn best in de frisse buitenlucht, waar mijn coachkwaliteiten het best tot hun recht komen.

Wil je regelmatig tips ontvangen voor een lichter, leuker en eenvoudiger leven met minder stress? Volg mij dan op Facebook en/of Twitter en schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief (zie rechterzijde van deze pagina).

Zet vandaag die eerste stap en neem contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismakingswandeling.